Svenskar älskar tennis! Och Björn Borg

Något hände i Sverige när Björn Borg gjorde entré i tennisvärlden. Inte bara här i Sverige men överallt var det Borg-feber. För den som satt klistrad framför tv’n när han spelade så kommer man ihåg hur spännande det var. Det är nästan med lite nostalgi och stolthet man säger att ja, jag är svensk, vet ni vem Björn Borg är? Ja han är också svensk. Efter att han slutade att spela så har intresset svalnat lite, iallafall här i Sverige. När han spelade tittade alla, inte bara sport och tennisintresserade.björn borg backhand

Idag så är tennis fortfarande en stor sport här i Sverige och vi följer sporten med intresse. Och visst går det fint att se matcherna live och spela en slant på en av dom duktiga spelarna. En av favoriterna i damernas är Serena Williams. Det är många som önskar att hon ska kamma hem segern. I herrarnas så är det kanske Roger Federer som toppar oddslistan, men är det han som vinner?

Om man vill spela på tennis så går det fint på dom största betting och spelsajterna som vi har här i Sverige. Har man en favorit där din magkänsla säger att han eller hon vinner. Ja då är det kanske surt att inte satsa ett par kronor. Det kan ju vara så att man oftast spelar andra spel när man är på en kasinosajt. Men om man har planerat att se matchen som sänds så blir det ju dubbelt så spännande om man också har satsat ett par kronor. Gå bara in på en bettingsajt, och be gärna om hjälp om du inte har gjort det förut. Duktiga medarbetare står alltid stand by i chatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *