Wimbledon 2018

Är man intresserad av tennis så är Wimbledon i Juni månad en av sommarens höjdpunkter. Biljetter till eventet kan vara svåra att få tag på då det går mer på tur än kösystem. Men det går lika bra att se på storskärm eller hemma, vem satt inte och höll tummarna när Björn Borg låg på toppen. I damernas Wimbledon pratas det mycket om Serena Williams i år. Ska hon kunna slå till och ta en pallplacering efter sin graviditet. Hon har sämre listplacering i år än hon haft andra år, men hon säger själv att hon är klar, riktigt klar att visa vad hon går för.

I herrarnas ställer självklart listettan Rafael Nadal och hans största rival Roger Federer. När det kommer till Federer så är det dom som tror att kanske hans ålder kan sätta en liten käpp i hjulet för ett bra resultat i Wimbledon. Men 36 år fyllda så ser Federer fram till Wimbledon och hoppas att han ska kunna försvara sin titel. ‘Det känns som om jag bara har spelat i ett par år’, säger Federer efter 20 år i karriären.

Så vad säger oddsen? I toppen hittar vi Federer följt av Novad Djokovic, Rafael Nadal och Andy Murray. På damernas sida hittar vi Serena Williams i toppen med Simona Halep och Karolina Pliskova som tvåa och trea. Det man kan fastslå är att Wimbledon i 2018 kommer att bli en rysare av dimensioner och det är bara att plocka fram popcorn och dricka och bänka sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *