Livebetting

Om du önskar rafflande spänning och en bettingupplevelse utöver det vanliga borde du testa livebetting, speciellt på sport. I jämförelse med vanlig betting sker livebetting på en pågående match med rörliga och direkt verklighetsförankrade odds. Du spelar alltså på händelser som antalet hörnor, vem som får nästa inkast eller vilket lag som lyckas göra nästa mål. Spelformen har många fördelar och kryddar garanterat din nästa sportupplevelse oavsett om det sker på arenan eller hemma framför TVn.

Fördelarna är många och förutom det faktum, som nämnt ovan, att det ökas spänning avsevärt är dess möjlighet till snabbare vinster. Till skillnad från annan betting när matchen du vill spela på inte ens börjat kan du med livebetting snabbt spela på vilket lag som får nästa gula kort. Och då direkt få din vinst.

Flera olika sporter lämpar sig

Livebetting passar utmärkt och är fruktansvärt roligt på flera olika sporter. Några av de populäraste är:

  • Ishockey
  • Fotboll
  • Tennis
  • Innebandy

Om du spelar på ishockey kan man t.ex. pricka in vilket lag som får nästa boxplay eller powerplay. Det gäller att ha en god känsla och förståelse för hur matchen fortlöper och vilket lag som, för stunden, är mest aggressivt. Fotbollen har många snabba spel och den som söker riktig spänning spelar på vilket lag som får nästa inkast eller hörna.

Tips och tricks för livebetting på sport

Det finns flera smarta knep för att lyckas med livebetting på sport. Det första och allra viktigaste är att vara uppmärksam på matchen. God inblick och känsla för de lag eller person som spelar kan ge dig många bra bet.

Ett andra tips är att utnyttja spelbolagens statistik. Då kan du lätt bekräfta din känsla med siffror öka chanserna att matchen utvecklas på sättet du tror. Indikationer burkar t.ex. vara bollinnehav för att se vem som kontrollerar matchen. Ett annat viktigt mått i ishockeymatcher är antalet skott på mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *